×
Ürünler Sepete Eklendi
Tenda

Tenda RX9 Pro AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router

3.279,00 TL 3.799,00 TL


150₺ üzeri Ücretsiz Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

TENDA RX9 PRO 3000mbps AX3000 Dual Band EV Ofis Tipi Router

Akıllı Eviniz için
Üstün Wi-Fi 6 Performansı
AX3000 Dual-band Gigabit Wi-Fi 6 Router
RX9 Pro
Ultra Hızlı Kablosuz İletim Hızı için AX3000 Teknolojisi

RX9 Pro, ultra hızlı kablosuz bağlantı için 160MHz bant genişliği ve 1024-QAM sağlayan Çift bantlı bir Wi-Fi 6 router cihazıdır.

2.4GHz bandında 2976Mbps - 574Mbps ve 5GHz bandında 2402Mbps toplam ağ hızıyla üstün wifi performansının tadını rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

Not: 2976Mbps, 2.4GHz ve 5GHz çift frekanslı eşzamanlılık için maksimum kablosuz hızının teorik değeridir. Gerçek oran, farklı senaryolara göre değişebilir.


Daha İyi, Akıllı Ürün Deneyimi için Gecikme Oranını En Aza İndirin


MU-MIMO'nun yenilikçi kombinasyonu ile 802.11ax teknolojisi, sıkışık ortamlarda Wi-Fi 5'ten daha fazla ağ kapasitesi ve verimlilik sağlar.


her kanalı küçük alt kanallara bölerek birden fazla cihazdan gelen sinyallerin bir araya toplanmasına ve aynı anda iletilmesine izin vererek daha sorunsuz bir Wi-Fi deneyimi için gecikmeyi azaltır.

Tenda RX9 PRO ROU AX3000 Gigabit WiFi 6 Router
Uzaktan yönetim özelliği bulunan Router modelidir. Kablosuz bağlantı imkanı bulunan Wi Fi özellikli modelin 4 adet anteni vardır. Ayrıca 2 band Wi-Fi yayını bulunur. Anten gücü ise 6 dBi olarak belirlenir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

İşlevsel özellikleri ile öne çıkan ürün, yönlendirme görevini başarıyla yerine getirir. Farklı ağlar arasındaki iletişimi sağlar.
2 adet işlemci çekirdeğine sahip olan modelin çalışma kapasitesi oldukça hızlıdır.
Router modelinin hem LAN girişi hem de Wan girişi bulunur.


Hızlı İletişim
Tenda Router, cihazınızın internet erişimini sağlar. İnternete çok hızlı bağlanmanızı sağlayarak işlerinizi kolaylaştırır. Evinizde yada ofisinizde bulunan interneti kişiselleştirmenize imkan sunar. Bu işlemi çok hızlı bir şekilde gerçekleştirerek dünyaya açılmanıza yardımcı olur.


Yüksek Performans
Son teknoloji ile üretilen Tenda Router modelinin hüzmeleme özelliği bulunur. Akıllı anten teknolojisi olarak bilinen bu özellik sayesinde, Wi Fi sinyalini tek bir yöne odaklar. Böylece konsantre edilmesini sağlar. Verileri farklı yönlere yaymak yerine tek bir yönde toplayarak yüksek performans gösterir.


Fonksiyonel Detaylar
Tenda Router modelinin DHCP desteği bulunur. Bu destek sayesinde farklı IP adresleri atar ve bu IP adreslerinin çakışmasını önler. Bunun yanı sıra ürünün misafir ağı özelliği de vardır. Bir diğer fonksiyonel niteliği ise ebeveyn kontrolünün olmasıdır. Bu özellikler sayesinde cihazın kullanımı çok daha güvenli hale gelebilir.

Stok Kodu TEN-RX9PRO
Barkod 6932849426359
EAN 6932849426359
Kategoriler Router & Acces Point
Markalar Tenda
Etiketler Tenda RX9 Pro AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap